De heer mr. W.H.J.M. (Wim) Haafkes - adviseur

E-mail: w.haafkes@hnvg.nl


De heer mr. E.T.J.A.M. (Ernest) Nijkamp - advocaat

E-mail: e.nijkamp@hnvg.nl

Ernest heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende hoofdrechtsgebieden geregistreerd: ondernemingsrecht en verbintenissenrecht. Op grond van deze registratie is hij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.


De heer mr. A.J.C. (Ronald) van Gurp - advocaat

E-mail: a.van.gurp@hnvg.nl

Ronald heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende hoofdrechtsgebieden geregistreerd: arbeidsrecht en ondernemingsrecht. Op grond van deze registratie is hij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.


De heer mr. K.K.B. (Karsten) Kögging - advocaat

E-mail: k.kogging@hnvg.nl

Karsten heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende hoofdrechtsgebieden geregistreerd: arbeidsrecht en ondernemingsrecht. Op grond van deze registratie is hij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.


De heer mr. P.F. (Patrick) Wolbers - advocaat

E-mail: p.wolbers@hnvg.nl

Patrick heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten het volgende hoofdrechtsgebieden geregistreerd: algemene praktijk en sportrecht. Op grond van deze registratie is hij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.


Mevrouw mr. T.R. (Tess) Oude Veldhuis - advocaat

E-mail: t.oudeveldhuis@hnvg.nl

Tess heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden geregistreerd: arbeidsrecht, personen- en familierecht (met als sub rechtsgebieden: (1) echtscheidingen, alimentatiezaken, omgangsregelingen, (2) jeugdbeschermingsrecht en (3) ouderschap en erkenning) en strafrecht. Op grond van deze registratie is zij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.


Mevrouw mr. M.A.E. (Ellen) Spekreijse-Braakman - advocaat

E-mail: e.spekreijse@hnvg.nl


Mocht u op enig moment onverhoopt een klacht hebben over ons of onze werkwijze dan kunt u deze voorleggen aan de klachtenfunctionaris van ons kantoor. Onze klachtenregeling treft u hier aan.